Op zaterdag 25 mei is er een toonmoment van de springploeg en de acrogymnasten. Dit toonmoment zal doorgaan van 11u tot 12u, tijdens de acrogym les en dit in de zaal van de Koornmolen zelf. Ook kan je op woensdag 23 mei naar de lessen van gym komen kijken en eens zien wat ze allemaal tijdens de lessen aanleren.


Verder is er van 21 tot 28 mei ook de meedansweek voor alle andere dansgroepen.Tijdens deze week kan je dan zelf eens meedoen met een andere les om dan nadien zeker te zijn aan welke lessen je volgende seizoen wil deelnemen.


Aarzel dus zeker niet om te komen kijken en/ of eens te proeven van een andere discipline ofstijl!!

Op 1 mei organiseerd DANCE-INN een hele dag workshops voor onze +12 leden en niet-leden, waarbij je eens uit je comfortzone treedt. Gebruik je dans- en gymbasis en ontdek nieuwe stijlen!

 
Er is voor de meeste workshops een beginners- en gevorderden niveau. Als je echt nog nooit iets van de stijl of basis hebt gevolgd, raden we je aan om het beginnersniveau te nemen. Heb je al enige kennis van de basis of zit je in een B/B+ niveau, kan je je inschrijven voor het gevorderde niveau.
 
Snel inschrijven in de boodschap, het aantal plaatsen is beperkt!Dit kan via de qr-code op de flyer of rechstreeks via dit formulier.
 
Ga zeker de uitdaging aan en breng je gym- en dansskills tot een hoger niveau!
 

 

Dance-Inn biedt een nieuwe 10-delige lessenreeks aan: Senioren Move-Inn!!

Leer je lichaam beter kennen via de basisbewegingen van dans en gym,ontwikkel  een goede basishouding en pas dit toe in het dagelijkse leven!

Wij hebben er alvast zin in :-)

Snel inschrijven is de boodschap! Dat kan via deze link.

Dance-Inn organiseert in februari en in juni een demo- en meedansweek.

Van 1 tot 8 februari 2024 kunnen zowel leden, familie als geïnteresseerden naar de verschillende lessen gaan kijken. Zo kan je kennis maken met wat de club allemaal te bieden heeft en kan je zelf zien wat je leuk vindt. Dit is belangrijk als je het volgende seizoen zou kiezen voor een bepaalde stijl.

In juni kan je dan zelf eens meedoen met een les om dan nadien zeker te zijn aan welke lessen je volgende seizoen wil deelnemen.

Wees allen welkom!! 

 

Onze Dance-Inn Goes Italian gaat door op zaterdag 10 februari van 17u tot 22u en op zondag 11 februari van 11u30 tot 15u00.

Op het menu staan traditiegetrouw onze verse Italiaanse lekkernijen: pasta bolognaise, een Italiaans slaatje en pasta pesto. Ook kan je ervoor en erna genieten van een heerlijk tapasbordje en een ijsje.

Place to be? Dit jaar kiezen we voor een nieuwe locatie: Zaal Edele Brabant te Gooik (adres) . Betalen ter plaatse kan cash of met payconic.  

Liever take away? Ook dit kan via ons formulier in twizzit. Bestellen kan tot 1 februari. Afhalen gebeurt op zaterdag 10 februari tussen 14u en 16u, dit
zowel in Denderhoutem als in Gooik.

Verder zijn we ook nog op zoek naar enkele helpende handen op ons eetfestijn. Zin om ons een handje te komen helpen? Laat hieronder via dit formulier je gegevens, wat je graag wilt doen en wanneer je kan komen helpen achter!

 

Wij werken voornamelijk via dit communicatiekanaal. Het is dus van belang om je hierop lid te maken. Zo blijf je op de hoogte van de laatste weetjes!

Hoe maak je je nu lid? Volg ons stappenplan en geniet van een optimale communicatie! 

Wil je ons graag volgen op de socials? Dat kan zeker!

Via onderstaande links kom je direct op de juiste link.

© 2019, website powered by Twizzit.com