Nieuws

Dance-Inn biedt een nieuwe 10-delige lessenreeks aan: Senioren Move-Inn!!

Leer je lichaam beter kennis via de basisbewegingen van dans en gym,ontwikkel  een goede basishouding en pas dit toe in het dagelijkse leven!

Wij hebben er alvast zin in :-)

Snel inschrijven is de boodschap! Dat kan via deze link.

Dance-Inn organiseert in februari en in juni een demo- en meedansweek.

Van 1 tot 8 februari 2024 kunnen zowel leden, familie als geïnteresseerden naar de verschillende lessen gaan kijken. Zo kan je kennis maken met wat de club allemaal te bieden heeft en kan je zelf zien wat je leuk vindt. Dit is belangrijk als je het volgende seizoen zou kiezen voor een bepaalde stijl.

In juni kan je dan zelf eens meedoen met een les om dan nadien zeker te zijn aan welke lessen je volgende seizoen wil deelnemen.

Wees allen welkom!! 

 

Onze Dance-Inn Goes Italian gaat door op zaterdag 10 februari van 17u tot 22u en op zondag 11 februari van 11u30 tot 15u00.

Op het menu staan traditiegetrouw onze verse Italiaanse lekkernijen: pasta bolognaise, een Italiaans slaatje en pasta pesto. Ook kan je ervoor en erna genieten van een heerlijk tapasbordje en een ijsje.

Place to be? Dit jaar kiezen we voor een nieuwe locatie: Zaal Edele Brabant te Gooik (adres) . Betalen ter plaatse kan cash of met payconic.  

Liever take away? Ook dit kan via ons formulier in twizzit. Bestellen kan tot 1 februari. Afhalen gebeurt op zaterdag 10 februari tussen 14u en 16u, dit
zowel in Denderhoutem als in Gooik.

Verder zijn we ook nog op zoek naar enkele helpende handen op ons eetfestijn. Zin om ons een handje te komen helpen? Laat hieronder via dit formulier je gegevens, wat je graag wilt doen en wanneer je kan komen helpen achter!

 

KALENDER

Onze dansschool biedt een kwaliteitsvolle dansopleiding in verschillende dansgenres en richt zich op diverse leeftijdscategorieën. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen er terecht voor een dansopleiding van hoge kwaliteit.

Onze turnclub staat voor een kwaliteitsvolle opleiding op maat van iedere gymnast opdat zij optimaal kunnen ontwikkelen: gymtechnieken, motorische en fysieke aspecten, persoonlijke en creatieve ontplooiing. Dit doen we met geschoolde lesgevers die instaan voor een goede pedagogische en artistieke begeleiding van de gymnast. 

© 2019, website powered by Twizzit.com