INSCHRIJVEN

  • Het maximaal aantal deelnemers per dansgroep is 20 en wordt niet overschreden.
  • Alle inschrijvingen verlopen via het online inschrijvingsformulier in het programma 'twizzit'

Eens ingeschreven, bent u zeker van uw plekje. Indien er een groep volzet blijkt te zijn, wordt dit aangegeven.

 

WACHTLIJST
Groep volzet? Indien je graag op de wachtlijst wordt gezet voor een bepaalde groep (danslessen of gymlessen), neem je via mail (vzwdanceinn@gmail.com) of telefonisch (0476 90 88 53) contact op met ons. Indien er dan een plekje vrijkomt, nemen we met jullie contact op.

 

PROEFLES
Voor de danslessen kan er een gratis proefles gevolgd worden in de eerste lesweek van september. Nadien is inschrijven verplicht.

Voor de gymlessen raden we aan om eerst in te schrijven, om zeker te zijn van jouw plaats. Hier kunnen dus geen proeflessen gevolgd worden zonder inschrijving vooraf. De plaatsjes zijn immers beperkt. Eventuele uitschrijving kan uiterlijk tot eind september.

 

BETALING
Betalen kan direct online bij de inschrijving.
Indien je liever in 2 delen betaalt, druk je op ‘betaal op een alternatieve manier’. Dan sturen wij jou nadien de nodige factuur om in twee delen te betalen via overschrijving/ online banking.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN IVM INSCHRIJVEN

Kan ik tegelijk inschrijven voor gym en dans? 
Ja zeker! De afdelingen gym en dans staan op eenzelfde inschrijvingsformulier. Kortingen tussen afdelingen onderling zijn cumuleerbaar. 

Kan ik eerst een proefles volgen? 
Voor de danslessen kan er een gratis proefles gevolgd worden in de eerste lesweek van september. Nadien is inschrijven verplicht. De plaatsen zijn beperkt tot 20 dansers per groep.

Voor de gymlessen raden we aan om eerst in te schrijven om zeker te zijn van jouw plaats. Hier kunnen dus geen proeflessen gevolgd worden zonder inschrijving vooraf. De plaatsjes zijn immers beperkt, dit om een zo kwalitatief mogelijke training te garanderen.

Is de les gym dan toch niet jouw ding? Dan kan je uiterlijk tegen 30 september uitschrijven. Op die manier kunnen we jouw plek nog aan iemand anders geven. 

Wat moet ik doen als er een groep volzet is? 
Eens ingeschreven, bent u zeker van uw plek. Indien er een groep volzet blijkt te zijn, wordt dit aangegeven op het online inschrijvingsformulier.

Indien je graag op de wachtlijst wordt gezet voor een bepaalde groep (danslessen of gymlessen), neem je via mail (vzwdanceinn@gmail.com) of telefonisch (0476 90 88 53) contact op met ons.
Indien er dan een plekje vrijkomt, nemen we met jullie contact op. 

Hoe verloopt de betaling? 
Betalen kan direct online bij de inschrijving.
Indien je liever in 2 delen betaalt, druk je op ‘betaal op een alternatieve manier’
Dan sturen wij jou nadien de nodige factuur om in twee delen te betalen via overschrijving/ online banking.
Opgelet, indien je het eerste deel niet tijdig hebt overgeschreven, is de inschrijving niet geldig.

Heb ik recht op een korting? 

  • 5% korting op het totaalbedrag bij het volgen van meerdere groepen. Deze korting is niet cumuleerbaar tussen de afdelingen dans en gym.
  • 5% korting indien er meerdere leden van het gezin lessen volgen bij Dance-Inn. Bij de inschrijving van(af) het 2de lid, heb je recht op deze korting. Dit wil zeggen dat het lid dat eerst ingeschreven wordt, geen korting zal ontvangen. De korting wordt verrekend op het totaalbedrag van de tweede, derde, … inschrijving.


Mag iedereen inschrijven voor springploeg en/of acrogym? 

Neen, deze groepen zijn selectiegroepen en inschrijven is enkel mogelijk indien Dance-Inn hiertoe bevestiging gegeven heeft. Dit gebeurt in overleg met de betrokken trainers. U kan ons steeds contacteren via e-mail of telefoon voor bijkomende inlichtingen.


Mijn zoon of dochter kan geen les volgen in de groep dat hij/ zij wil. Kan mijn kind naar een volgende groep? Worden er uitzonderingen gemaakt?
Nee, wij werken met een indelingssysteem volgens leeftijden t.e.m. het 6de leerjaar en nadien met niveaugroepen. Dit systeem hanteren we om de best mogelijke opleiding te bieden aan de kinderen. Binnen leeftijdsgroepen wordt er zo veel mogelijk gedifferentieerd lesgegeven. Nadien kiezen wij voor uw kind de groep waarin hij/zij het beste thuishoort. Op die manier kunnen we werken in de zone van ‘de naaste ontwikkeling’ om zo de meest optimale groei na te streven.

Wij kunnen geen rekening houden met vriendjes en andere hobby’s. Indien we een uitzondering toestaan voor 1 leerling, moeten we dit voor verschillende leerlingen doen. Op die manier wordt het ‘een soepje’ en wijken we af van ons indelingssysteem. Hopelijk kan u begrijpen dat we deze beslissing nemen in functie van het streven naar de meest kwaliteitsvolle opleiding en het correct naleven van vooraf bepaalde regels en afspraken. Goede afspraken maken immers goede vrienden. Indien je hierover vragen hebt, mag je ons hiervoor zeker contacteren. 


Nog andere vragen over jouw inschrijving? Stuur een mailtje naar vzwdanceinn@gmail.com of bel naar 0476 90 88 53.