Nieke

Nieke startte haar danscarrière op de heel jonge leeftijd van drie jaar. Na een jaar peuterdans, maakte ze de overstap naar Dance-Inn, waar ze nu, twaalf jaar later nog steeds op volle toeren danst! Elke week volgt ze klassiek ballet, jazz en modern bij Dance-Inn en probeert zich regelmatig bij te scholen.

Nieke volgde reeds verschillende workshops en stages bij Arabesque (Antwerpen), Project C., Fundance en vele andere organisaties. Ze maakte ook twee jaar deel uit van de wedstrijdgroep van Dance-Inn en kaapte onder leiding van Ine Dubois en Maud Tielemans prijzen weg op verschillende wedstrijden.

Nieke gaf in 2015 tijdens het kleuterdanskamp van Dance-Inn voor het eerst les aan onze jongste dansers en had meteen de smaak te pakken. Toen Dance-Inn haar engageerde om in september samen met Lisa de kinderdans lessen te geven, moest ze dan ook niet lang nadenken.

Vorig jaar gaf ze samen met Femke en Lies kinderdans en prédans. Dit jaar neemt zij kinderdans en Jazz kids voor haar rekening en zal ze ook les geven bij IMove Conditie- en dansstudio.