Lies danst al sinds haar zevende in de Academie voor muziek, woord en dans van Ninove met als docenten Inne Debusscher, Amy Bousard, Veerle Lepez en Lieselotte Evenepoel. Hier studeerde ze op achttienjarige leeftijd af. Daarnaast was ze vijf jaar actief bij ‘Kidz&Co’ in Haaltert.

Als 13-jarige kwam ze bij Dance-Inn binnengewandeld waar ze naast actief danser ook al een aantal jaar lesgeeft.

Haar passie voor dans en sport bracht Lies tot een opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie aan Odisee-Campus Parnas, waar ze in 2014 afstudeerde. Daarna behaalde ze aan de VUB een postgraduaat Sportmanagement, waar ze de kans kreeg om als sportbussines project een jaar mee te werken aan het WK breakdance ‘Unbreakable’ te Antwerpen.

Naast dansles geven bij Dance-Inn in Gooik en Denderhoutem aan de kinderdans, predans, jazz kids en G-dans, is Lies ook van de partij op onze zomerdansstages en staat mee in voor de dagelijkse leiding van de dansschool. Lies heeft ook twee jaar les gegeven bij Love2Dance te Lierde en opende haar eigen danszaal in Denderhoutem waar ze allerlei groepslessen voor volwassenen aanbiedt.