View this email in your browser

Beste ouders,
Beste dansers,
 
Het nieuwe dansjaar is weer goed gestart! Welkom aan alle nieuwe leden! In deze nieuwsbrief vind je heel wat praktische en belangrijke informatie en interessante weetjes over de dansschool.


De danslessen

VAKANTIE
Hopelijk hebben jullie reeds leuke danslessen achter de rug? 
Bijna tijd voor een weekje rust. Tijdens de herfstvakantie, van maandag 29 oktober t.e.m. zondag 4 november, zijn er geen danslessen. Volgens de algemene regel geldt dat er tijdens het eerste weekend, voorafgaand aan de vakantie wel steeds les is, tenzij het om een feestdag gaat. 

AFSPRAKEN
Mogen we vragen dat jullie regelmatig en op tijd naar de lessen komen? Zo kunnen onze docenten tijdig met de les starten en een optimale leskwaliteit waarborgen. De dansers worden minimaal 5 minuten voor aanvang van de les, klaar om te starten, in de danszaal verwacht.

Hou er rekening mee dat de kleedkamers niet gesloten worden tijdens de lessen. Waardevolle voorwerpen laat je beter thuis of neem je mee binnen in de zaal. Gsm’s worden ‘UIT’ gezet tijdens de les, uitgezonderd bij de lessen van volwassenen.


EXAMENS
Wij weten dat het tijdens de examenperiode niet gemakkelijk is om alle danslessen te blijven volgen. De lessen met voldoende dansers blijven doorgaan. 
 
"Dance-Inn vzw behoudt zich het recht om lessen waar minder dan de helft van de dansers aanwezig is, te annuleren zonder dat deze wordt ingehaald (examens leerlingen, zeeklassen, …)." - Huishoudelijk reglement Dance-Inn vzw 


Voor de groepen waarvan de lessen niet doorgaan omwille van te weinig dansers, organiseren we vanaf de niveaugroepen minimaal 1 dansles per week die ze wel kunnen volgen. (gemeenschappelijke trainingsles). 


Communicatie

Mogen wij vragen onze docenten niet te contacteren via persoonlijke adressen of via sociale media? Zij zullen hierop ook niet langer antwoord geven indien het in functie van de dansschool is. 
U kan ons steeds bereiken via mail. Bij dringende gevallen kan u ons ook telefonisch contacteren. 
Wij doen steeds ons best om u zo snel als mogelijk antwoord te geven op uw vragen. 

Al onze mailadressen even op een rij: 
info@dance-inn.be 
inschrijvingen@dance-inn.be
wedstrijden@dance-inn.be
bestuur@dance-inn.be


Administratie

 • LIDGELD Willen jullie ook nagaan of het inschrijvingsbedrag gestort is? Indien dit nog niet gebeurd is, gelieve dit ten laatste tegen 1 november 2018 in orde te maken. Na de herfstvakantie kan de docente de danser echter weigeren om deel te nemen aan de les indien dit nog niet in orde is.Vragen omtrent je inschrijving en de betaling? Neem contact met ons op via inschrijvingen@dance-inn.be. Alvast bedankt voor jullie medewerking!
 • AFWEZIGHEID Kun je eens niet aanwezig zijn? Verwittig onze docenten via info@dance-inn.be! Verwittigen is verplicht! Indien er niet genoeg dansers zijn, kan de les worden afgelast. 
 • NIEUWS/ AFGELASTING Hou steeds onze website en onze Facebookpagina in de gaten. Dit zijn onze belangrijkste informatiekanalen op het moment dat een les wegens overmacht (weersomstandigheden, ziekte van docent of andere reden) niet kan doorgaan. Uiteraard stellen we alles in het werk iedereen tijdig persoonlijk te berichten!   
 • TUSSENKOMST MUTUALITEIT De meeste mutualiteiten geven hun leden een tegemoetkoming voor de inschrijving bij een erkende sportclub. Leden van Dance-Inn kunnen hier ook gebruik maken. Vraag de nodige documenten aan je mutualiteit en geef deze volledig ingevuld af aan je dansdocent. De attesten worden door ons, indien mogelijk direct, aangevuld en zo snel mogelijk terugbezorgd aan de leden. 

Uniform

Bij inschrijving heeft u het reglement gelezen en goedgekeurd. Hierin staat dat de leerlingen piekfijn in uniform in de les moeten staan. Wij zullen hier dan ook op toezien. De afgelopen maanden konden jullie op de pasdagen het nodige aanschaffen.

De bestelling van het Dance-Inn uniform werd doorgegeven. Er werden al heel wat pakjes uitgedeeld. Na de herfstvakantie zullen de overige bestellingen toekomen. Mogen we je vragen na ontvangst je uniform wekelijks te dragen? Alvast bedankt!         


"Dansers die niet in orde zijn met hun uniform en/ of haartooi kunnen geweigerd worden in de les." - Huishoudelijk reglement Dance-Inn vzw 
     
                                                   

Het wedstrijdseizoen gaat van start
 
 • Op zaterdag 10 november 2018  gaat het Choreographers' Ball door in Anderlecht en Dance-Inn is van de partij. Iedereen is welkom om onze dansers te bewonderen. Meer info vinden jullie terug op de website van de organisatie. 
 • Op zondag 25 november 2018 staat de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma: Dance Waves Competition in Gent. 
 • Op zaterdag 3 november om 15u organiseren we een generale repetitie voor alle solo’s, duetten en groepschoreografieën in de polyvalente zaal van de Koornmolen. Dit is een open repetitie voor alle geïnteresseerden! Iedereen is die dag van harte welkom om onze wedstrijddansers te steunen en het resultaat te bewonderen!

Evenementen

Dance-Inn organiseert dit jaar terug enkele evenementen die jullie alvast in de agenda kunnen noteren!
 
Maandag 26 november t.e.m. zondag 2 december 2018

DEMOWEEK
Iedereen is welkom om een dansles bij te wonen. Benieuwd wat wij allemaal leren en doen?
Wil je graag eens kijken wat de dansers in een andere groep doen? Kom zeker eens langs, onze deuren staan open voor iedereen. Wij verwachten dan ook dat onze dansers piekfijn in uniform in de les staan (zoals altijd ;-)). 

Woensdag 5 december 2018

SINTERKLAASFEEST
Dance-Inn organiseert een groot sinterklaasfeest voor alle leden vanaf de kinderdans- tot de jeugdgroepen, ook onze G-dansers zijn allemaal welkom. Iedereen wordt verwacht in de koornmolen van
16u tot 17u. Het wordt een dansante, gekke namiddag. Wie dit jaar flink geweest is, krijgt misschien een cadeautje van de Sint en zijn danspieten!! OPGELET: Alle danslessen op woensdag gaan niet door, dit zowel in Gooik als in Pepingen. Dit om de komst van de Sint zeker niet te missen!  
 

Zaterdag 9 februari & zondag 10 februari 2019
 
DANCE-INN GOES ITALIAN
Dan staat onze, inmiddels derde editie van, Dance-Inn goes Italian op het programma.  Ons eetfestijn gaat door in de in de Polyvalente Zaal te Pepingen! Meer informatie volgt binnenkort! De danslessen gaan dat weekend wel gewoon door.
 
Zaterdag 25 mei 2019

CAR WASH
Heb je een vuile auto (of ander voertuig)? Kom langs op onze Car Wash te Gooik. We zullen jouw auto wassen op de parking van de Koornmolen. Alle leden mogen komen helpen. 
 

Vrijwilligers en sponsors 
 
Tijdens al deze evenementen zijn helpende handen ontzettend welkom. Draag je onze dansschool een warm hart toe en wil je graag tot ons team van medewerkers behoren? Klik hier en geef jouw gegevens door. 

Heb jij een bedrijf, ben je zelfstandig of wil je gewoon onze dansschool steunen? Elke bijdrage is welkom! Stuur een mailtje naar bestuur@dance-inn.be en we nemen verder contact met jullie op. Zo kunnen we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

‘Wist je dat’ jes
 • Wist je dat … onze dansers een spetterend dansoptreden gaven op de jaarmarkt van Gooik? Goed gedaan allemaal! 
 • Wist je dat ... we bezig zijn met het opmaken van een beleidsplan voor de dansschool. In de loop van de maand november/ december zullen we hiervoor een enquête doorsturen. Jullie mening is belangrijk! We hebben deze nodig om het beleidsplan op te maken en onze doelen op korte en lange termijn op te stellen. 
 • Wist je dat... onze dansschool naast een Facebookpagina ook een Instagram heeft? Volg @danceinn_vzw om onze leuke foto's en verhalen te volgen. 
 • Wist je dat ... wij super docenten hebben? Wil je meer over hen weten? Neem een kijkje op onze website. 
 • Wist je dat … de docenten in november op teambuilding gaan? Ze mogen op bezoek in het kapsalon HairLin te Gooik voor een leuke workshop rond haartooi. 

We wensen jullie alvast veel dansplezier! 

Het bestuur en docententeam

Dance-Inn vzw
Volg ons op Facebook