View this email in your browser

Beste danser,
Beste ouder,

Na een deugddoende vakantie zijn we allen klaar voor een nieuw dansjaar! Via de nieuwsbrieven blijf je steeds op de hoogte van de belangrijkste informatie en weetjes over de dansschool. Alle nieuwsbrieven kan je steeds via onze website terugvinden. Zo vind je alle info terug als er eens een mailtje zoek is. 
Vanaf vandaag, maandag 3 september,  staat ons docententeam klaar om jullie te verwelkomen in de eerste lessen! 


Danslessen

Het aangepaste uurrooster van dit dansjaar: 


Dans jij in een kids- of jeugdgroep in Gooik of Pepingen? Druk dan onderstaand strookje af en breng het mee tijdens de eerste dansles. Geeft het af aan jouw dansdocente. 

Invulstrookje dansers GOOIK 
Invulstrookje dansers PEPINGEN


Vergeet ook jouw betaling niet in orde te maken voor de start van het schooljaar. Dan ben je direct in orde! 


Mogen we vragen dat jullie regelmatig en op tijd naar de lessen komen? Zo kunnen onze docenten tijdig met de les starten en een optimale leskwaliteit waarborgen. De dansers worden minimaal 5 minuten voor aanvang van de les, klaar om te starten, in de danszaal verwacht. Kan je er niet bij zijn? Verwittig onze docenten via info@dance-inn.be of via 0476 90 88 53. We kunnen niet garanderen dat elk mailtje omtrent afwezigheid beantwoord wordt, maar sturen je bericht steeds door naar de desbetreffende docent.

Agenda

Uitzonderlijk geen les op:
- zondag 23 september te Gooik omwille van de Gooikse Pijl 
- zaterdag 29 september te Gooik omwille van de Jaarmarkt Gooik 

Vriendjesweek: 
Breng een vriendje mee tijdens de week van 10 t.e.m. 16 september 2018 en laat hen meeproeven van een dansles! 
Jong en oud, iedereen mag iemand meebrengen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

 

 

Eetfestijn
Noteer alvast in jullie agenda dat op 9 en 10 februari 2019 de derde editie van 'Dance-Inn goes Italian' doorgaat. 


Aanschaf uniform

We vinden het erg fijn dat onze Dance-Inn’ers (en hun ouders) een inspanning doen om tip top in de les te staan! Dit creëert het groepsgevoel, leert dansers de nodige discipline en maakt het voor de docenten makkelijker om correcties te geven en objectief te begeleiden. Kom dus zeker naar onze pasdagen en schaf het correcte Dance-Inn uniform aan!

Op volgende dagen kan u in de polyvalante zaal van de Koornmolen ook uw uniform/ danskledij gaan passen en aanschaffen:

  • Vrijdag 7 september:  18u30 – 20u00
  • Zaterdag 8 september: 14u00- 16u00
  • Zondag 9 september: 10u00 – 11u30
  • Vrijdag 28 september: 18u00 – 20u00

In Denderhoutem kan u terecht op zaterdag 15 september van 13u tot 15u in T’Schuurke.

Wat moet jouw danser aandoen? Hier vinden jullie de uniformlijst terug. Zo kan je per groep zien wat jouw danser nodig heeft. LET OP: Deze is lichtjes gewijzigd dit jaar. Zo is het zwarte shortje vanaf dit schooljaar voor de niveaugroepen verplicht en een trainingsbroek voor de streetgroepen. Volg je geen street en wil je ook zo een broek? Goed nieuws, deze trainingsbroek kan door iedereen besteld worden. Zie bestelformulier Extra's. 

Onze docenten en medewerkers helpen je graag met het bestellen van het passende uniform voor jouw les! Let op: de betaling dient cash ter plaatse te gebeuren of wordt in een gesloten enveloppe op naam, samen met het bestelformulier aan de docent afgegeven voor de les!

Mogen we je vragen het bestelformulier van je groep af te printen en mee te nemen naar de pasdag? Alvast bedankt!

Bestelformulier PREDANS
Bestelformulier KIDS & JEUGD 
Bestelformulier A & A+
Bestelformulier B & B+ 
Bestelformulier Mordern, g-dans, acro, jazz 18+ 
Bestelformulier EXTRA'S

Optreden Jaarmarkt Gooik

Op zaterdag 29 september staan we op de planken tijdens de Jaarmarkt van Gooik met een aantal choreografieën van het Dance-In(n) Summer Maxi kamp en van onze voorstelling Bounce Rebounce. Enkele groepen kregen hierover reeds een mailtje. De generale repetitie gaat door op de dag zelf van 9 tot 12 uur in de Koornmolen. Daarna worden de dansers opgehaald door hun ouders en worden ze terug verwacht om 13.45 uur aan De Cam (Dorpstraat). Van daar gaan de dansers onder begeleiding van hun docenten naar de locatie van de eerste voorstelling (Loods van Aardappelbedrijf Devoghel - Koekoekstraat). Om 14u30 gaat deze van start. Aangezien we geen kleedkamer ter beschikking hebben, kom je klaar in je kostuum aan: je draagt een zwarte jazzbroek/short + zwart Dance-Inn topje of een ander zwart topje en sportschoenen.  Om 16 uur staan we op de planken van de  spiegeltent. Deze staat op de parking van de bibliotheek en  basisschool De Bron. Na de voorstelling om 16.30 uur, worden de dansers daar terug opgehaald door hun ouders. 

OPGELET: Wegens de Jaarmarkt gaan de reguliere lessen op zaterdag 29 september niet door! 

Nieuwtjes

  • Vanaf dit schooljaar kan je streetlessen volgen zonder dat je een andere les moet volgen! Benieuwd wat je daar kan leren? Volg een gratis proefles. 
  • Het Dance-Innteam wordt versterkt met een aantal nieuwe docenten: Laysa, Inne, Tinne, Maïté, Benthe en Ruby. Welkom in ons team!
  • Onze nieuwe dansdocenten Ruby en Benthe nemen dit jaar de wedstrijdgroepen voor hun rekening! 
  • In 2019 staat er weer een sinterklaasfeest, eetfestijn en een car wash op het programma. Meer info volgt later!
  • Volg onze Instagram- en Facebookpagina! Leuke foto's, stuur ze zeker door en wij posten het.  

Wie is wie? 
Sinds september 2016 staat Dance-Inn vzw onder de leiding van een dynamisch bestuur, dat in staat voor de goede werking van onze dansschool. We stellen ze graag aan u voor! 

Voorzitter: An Willaert (mama van Jonie Dujardin)
Secretaris: Koen Dhertoge (papa van Kara Emma)
Penningmeester: An Belsack (mama van Githe Thollembeek)
Zetelende leden: Amy Bousard, Lies De Doncker, Berlinde François (dansdocenten en dagelijkse leiding van de dansschool) Gunther De Man (papa van Benthe en Nohre) en Nicole Pessemier (mama van Zoë Gilis) 
Dansdocenten: Laysa Ben Aissa, Amy Bousard, Ruby Colle, Aureline D'Haese, Lies De Doncker, Benthe De Man, Inne Debusscher, Ine Dubois, Berlinde François, Babs Pierreux, Maïté Renders, Maud Tielemans, Laure Van Belle, Tinne Van Droogenbroeck, Jolien Van Opstal en Stefanie Vleminckx 

Het bestuur en de dagelijkse leiding van de dansschool zijn te contacteren via deze e-mailadressen:
Bestuur: bestuur@dance-inn.be
Algemene informatie lessen, docenten en uniform: info@dance-inn.be
Inschrijvingen lessen en algemene administratie:  inschrijvingen@dance-inn.be

We wensen jullie een heel fijn dansjaar toe!

Het bestuur en docententeam