Maïté Renders startte met dansen op driejarige leeftijd. Ze begon met dansen bij Imove, maar is op haar vier jaar en half overgestapt naar Dance-Inn waar ze nu nog steeds danst met veel passie. Momenteel volgt ze de lessen Modern B+, Jazz B+, Klassiek B+ en pointes. Vroeger volgde zij ook Street en Acro.

Maïté heeft al heel wat voorstellingen meegedanst bij Dance Inn, en heeft tal van externe danskampen van Dance-Inn bijgewoond, namelijk: “De Molympische spelen”, “CLUEMAGIEDO”, “We Can(dy) Dance Factory”,… Ook heeft ze deelgenomen aan twee Kerst-dansstages bij Giants Dansschool.

Bij Dance-Inn maakte Maïté ook deel uit van de wedstrijdgroep waar ze voorlopig al meer dan 5 jaar actief is. Het eerste jaar deed ze enkel ballet (gemaakt door Maud Tielemans). Het jaar nadien besloot ze om wedstrijden te doen in de stijl Modern (choreo’s gemaakt door Ine Dubois) en haalde ze meerdere prijzen. Vorig jaar werd ze samen met de wedstrijdgroep Belgisch kampioen te Mechelen. Wat later werd Maïté Nederlands kampioen met haar solo en duo.

Omdat dansen een deel van haar leven is geworden, volgt ze sinds september 2018 een opleiding om zelf docent bij Dance-Inn te kunnen worden. Deze stage volgt ze bij de Modern Kids die gegeven wordt door Ine Dubois.