KimAls 10-jarige zette Kim haar eerste stappen in de danswereld en sloot ze zich aan bij de Anderlechtse Dansschool “Dance Motion Centre”, waar ze 5 jaar jazz, modern jazz en streetdance volgde.
Omdat dansen haar passie is, besloot ze in 1999 deel te nemen aan een dansauditie bij “Dansstudio Ijvi Hagelstein”. Ze slaagde en genoot er van een opleiding aan de voorbereidende professionele school, met als basislessen klassiek ballet en jazz.
Daarnaast maakte ze tot in 2010 deel uit van het showballet van Studio 100, eveneens onder leiding van Ijvi Hagelstein. Zo was ze te zien in verschillende K3-shows in België en Nederland, de Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis, dansfestivals in Ahoy, de jeugdserie “Spring”, talrijke Studio 100 videoclips, … .
Tot op heden vervult Kim losse dansopdrachten (o.a. bij Frans Bauer, Special Olympics openingsceremonie 2014, enz.) en volgt ze nog steeds jazzlessen bij danscentrum Pirouette, waarmee ze in 2014 de titel van Dansambassadeur van Vlaanderen won met een groepschoreografie onder leiding van Lise Alexander.

Op haar 17de besloot Kim haar kennis en passie voor dans door te geven en volgde ze diverse cursussen om als volwaardig lesgeefster te kunnen meedraaien. Ze bezit volgende diploma’s: instructeur in de actuele dans (VTS), dansanimator (Danskant) en instructor bodyshape (AALO).
Bij Dance-Inn neemt Kim de lessen Jazz A+ en Jazz B voor haar rekening.