Ine voltooide de opleiding hedendaagse dans aan Kunsthumaniora Brussel, waar ze een preprofessionele dansopleiding genoot. In 2014 behaalde ze met grootste onderscheiding het diploma van Docent Dans aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten. Daar studeert ze binnenkort af als Master of Arts in Education.

In het laatste jaar van haar opleiding, liep Ine stage aan de Danstheater Faculteit van de Universiteit van Krakau. Haar choreografisch debuut met dansers van de school werd bekroond met grootste onderscheiding en werd geselecteerd voor internationale dansfestivals. Vanuit dat succes richtte Ine met partner Maciej Beczek, Danstheater Collectief TerazNow op. Daarmee promoot ze eigen choreografisch werk in Nederland en daarbuiten. Met Maciej Beczek en Paulius Prievelis maakte ze de voorstelling Tankumas, een co-productie tussen TerazNow en Rokiskis Culture Centre. Deze voorstelling toerde door Litouwen en werd geprogrammeerd op dansfestivals in Nederland, Bulgarije en Italië. Dit jaar werkt ze in opdracht van Zinnema aan een nieuwe voorstelling “Digital Metaphors” die vanaf december in de Vlaamse zalen speelt.

Als danseres was Ine te zien in verscheidene choreografieën van Vraja Sundari Keilman, Jeff Bauer, Janusz Skubaczkowski, Jennifer Regidor, Natascha Pire, Elsa Bosma, Roxane Huilmand, Gabriella Koutchoumova, Arianne Anthony, Arienne Zwijnenburg, Filip Van Huffel en Maciej Beczek.  Ze toerde met Compagnie Mezcal met de dansvoorstelling Los nuove scielos della inframundo, maakte deel uit van de danscast van de Londense musicalproductie “Hair, Live in Ahoy” en danste in ‘Papiergetier’ van Maud Tielemans.

Als docente is ze actief bij Ballerino Dansstudio’s en bij Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam, waar ze klassieke en moderne dans geeft aan verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast werkt Ine voor Codarts Rotterdam als repetitor, stagebegeleider, scriptiecoach, docent cultureel ondernemershap en projectmanager van de Codarts Summer Dance Intensive. Ze doceert hedendaagse dans aan Kunsthumaniora Brussel en maakt deel uit van het educatie team van Holland Dance Festival.

Verder is Ine actief in het brede danscircuit en geeft ze verscheidene workshops, stages en bijscholingen voor internationale organisaties. Bij Dance-Inn was Ine tijd ook lange tijd verantwoordelijk voor de wedstrijdcoördinatie en won met haar chorografieen verschillende prijzen. Dit jaar geeft ze les aan Modern Kids, Modern B en B+.