De inschrijvingen voor het nieuwe dansjaar 2020 – 2021 zijn gestart.

 • Huidige leden: zondag 20 juni vanaf 9u.
 • Nieuwe leden: vanaf zondag 27 juni om 9u.
Hoe verlopen de inschrijvingen (leden)?
 • stap 1: Je gaat naar de website om het inschrijvingsformulier terug te vinden.
 • stap 2: Je koppelt jouw Twizzit-account aan jouw inschrijving (Twizzit contact selecteren)
 • stap 3: Je vult het online inschrijvingsformulier verder in. Indien er wijzigingen zijn in jouw persoonlijke gegevens (adres, telefoonnummer,…) kan je dit zelf via jouw Twizzit- account wijzigen. Je hoeft dit niet opnieuw in te vullen om je in te schrijven.
 • stap 4: Je ontvangt van ons een persoonlijke factuur die je via overschrijving dient te betalen. Dit kan ook in twee delen.
 • stap 5: Je bent ingeschreven en bent zeker van jouw plekje!

Hoe verlopen de inschrijvingen (niet-leden)?
 • stap 1: Je gaat naar de website om het inschrijvingsformulier voor nieuwe leden terug te vinden.
 • stap 2: Je vult alle nodige gegevens in.
 • (stap 3: Indien een groep volzet is, schrijf je in voor de wachtlijst en rond je de inschrijving af zonder te betalen.)
 • stap 4: Je kiest of je rechtstreeks online betaalt of in twee delen. Bij dit laatste druk je op ‘alternatieve betaling’ en ontvang je van ons een persoonlijke factuur die je via overschrijving dient te betalen.
 • stap 5: Je bent ingeschreven!

FAQ
Hieronder vinden jullie een overzicht van de meest gestelde vragen om jouw inschrijving vlot te laten verlopen. 
Kan ik tegelijk inschrijven voor gym en dans? 
De afdelingen gym en dans staan los van elkaar. Je dient dus twee inschrijvingsformulieren in te vullen. Kortingen tussen afdelingen onderling zijn niet cumuleerbaar.
Kan ik eerst een proefles volgen? 
Voor de danslessen kan er een gratis proefles gevolgd worden in de eerste lesweek van september. Nadien is inschrijven verplicht. De plaatsen zijn beperkt tot 20 dansers per groep.
Voor de gymlessen raden we aan om eerst in te schrijven, om zeker te zijn van jouw plaats. Hier kunnen dus geen proeflessen gevolgd worden zonder inschrijving vooraf. De plaatsjes zijn immers beperkt. Er zijn maar 15 plaatsen beschikbaar voor elke groep.
 • Kleutergym: 15
 • Basisgym 1, 2 &3: 45 in totaal
 • Gym 1&2: 30 in totaal
 • Acro 1&2: 15 in elke groep
Dit om een zo goed mogelijke begeleiding, feedback en groeimogelijkheid te garanderen.
Is de les gym dan toch niet jouw ding? Dan kan je uiterlijk tegen 30 september uitschrijven. Op die manier kunnen we de plekjes aan iemand anders geven.
DANS: Mijn kind is ouder dan 12 jaar en wordt op niveau verdeeld. Welk niveau moet ik aanvinken?
De dansers die komen van een jeugdgroep stromen door naar een A/A+ niveau.
De dansers die reeds in een niveaugroep zaten, blijven komend dansjaar op hetzelfde niveau. Omwille van corona hebben we onvoldoende aan placering en techniek kunnen werken om een goede evaluatie te kunnen maken. Je mag alle stijlen binnen jouw niveau kiezen. Indien we merken dat je toch niet op jouw plek zit bij de start van het schooljaar, kan de docent jou nog steeds van groep veranderen. Dit wordt steeds in overleg met de dansdocent en het dagelijks bestuur gedaan!
GYM: Welk niveau moet ik aanvinken?
Je vinkt algemeen Basisgym, Gym of Acro aan. Tijdens de eerste lessen worden de kinderen getest en de groepen verdeeld.
Mijn zoon of dochter kan geen les volgen in de groep dat hij/ zij wil. Kan mijn kind naar een volgende groep? Worden er uitzonderingen gemaakt?
Nee, wij werken met een indelingssysteem volgens leeftijden t.e.m. het 6de leerjaar en nadien met niveaugroepen. Dit systeem hanteren we om de best mogelijk opleiding te bieden aan de kinderen. Binnen leeftijdsgroepen wordt er zo veel mogelijk gedifferentieerd lesgegeven. Nadien kiezen wij voor uw kind de groep waarin hij/zij het beste thuishoort. Op die manier kunnen we werken in de zone van ‘de naaste ontwikkeling’ om zo de meest optimale groei na te streven.
Wij kunnen geen rekening houden met vriendjes en andere hobby’s. Indien we een uitzondering toestaan voor 1 leerling, moeten we dit voor verschillende leerlingen doen. Op die manier wordt het ‘een soepje’ en wijken we af van ons indelingssysteem. Hopelijk kan u begrijpen dat we deze beslissing nemen in functie van het streven naar de meest kwaliteitsvolle opleiding en het correct naleven van vooraf bepaalde regels en afspraken. Goede afspraken maken immers goede vrienden. Indien je hierover vragen hebt, mag je ons hiervoor zeker contacteren.

Wat moet ik doen als er een groep volzet is? 
Eens ingeschreven, bent u zeker van uw plekje. Indien er een groep volzet blijkt te zijn, wordt dit aangegeven op het online inschrijvingsformulier. Je dient het formulier wel in te vullen. Zo kom je op de wachtlijst. Indien er een plekje vrijkomt, nemen we contact op met jullie.

Heb ik recht op een andere korting?
 • 5% korting op het totaalbedrag bij het volgen van meerdere groepen per afdeling 
 • 2,5% korting indien er meerdere leden van het gezin lessen volgen bij Dance-Inn.Kortingen zijn onderling niet cumuleerbaar tussen afdeling dans en gym.
Mag iedereen inschrijven voor Contemporary Urban? 
Ja, vanaf het 5de leerjaar kan je voor deze stijl inschrijven. Het is niet verplicht deze les in combinatie te volgen met een andere les, noch ervaring te hebben in street of andere stijlen.
Indien je niet zeker weet voor welke niveaugroep je moet inschrijven, schrijf je dan in voor het A/A+ niveau en dan kan je eerst een proefles volgen. Samen met de docent kunnen we dan kijken of je in de juiste groep zit.
Mag iedereen inschrijven voor acro? 
Nee, dit is uitsluitend mogelijk indien je ook basisgym of gym volgt (vanaf het 1ste leerjaar). Een goede basis en vormspanning is nodig. Geen idee of het iets voor jou is? Vraag advies aan jouw trainer. We zijn op zoek naar zowel jonge als iets oudere gymnasten voor deze groep. Op die manier is partnerwerk mogelijk.
Is er een uniform voor dans/ gym?
Voor beide afdelingen is er een verplicht uniform. Dit kan je aanschaffen op de pasdagen en via de online webshop op Twizzit.
Bij de start van het schooljaar ontvangen jullie een overzicht van het nodige uniform.
Gym: Wij zullen via Facebook een groep maken waar jullie onderling de turnpakjes tweedehands kunnen verkopen. Meer info hierover krijgen jullie via mail.
Wanneer vallen de pasdagen?
DENDERHOUTEM      zondag 19 september 9u00 – 11u30
GOOIK                         zondag 19 september 13u30- 16u00
GOOIK                         zondag 3 oktober 10u00 – 12u00
Mag ik als toeschouwer kijken naar de turn- of danslessen? 
Nee, er zijn geen toeschouwers toegelaten tijdens de lessen. Wij organiseren twee keer op het jaar een demoweek waar je als ouder naar jouw kind kan komen kijken tijdens de les.
Heb je nog vragen omtrent jouw inschrijving? 
Stuur een berichtje via Twizzit of bel naar 0476 90 88 53. We helpen graag verder!