De inschrijvingen voor het nieuwe seizoen starten op zondag 19 juni 2022 om 9u. 

FAQ
Hieronder vinden jullie een overzicht van de meest gestelde vragen om jouw inschrijving vlot te laten verlopen. 
Hoe verloopt de inschrijving via het online inschrijvingsformulier?
 • stap 1: Duid aan of je reeds lid was in het voorgaande schooljaar
 • stap 2: Vul de nodige gegevens in
 • stap 3: Selecteer alle groepen die je wil volgen (gym en/of dans)
 • stap 4: Je kiest of je rechtstreeks online betaalt of in twee delen. Bij dit laatste druk je op ‘betaal later’ en ontvang je van ons via mail een persoonlijke factuur die je via overschrijving dient te betalen.
 • stap 5: Je bent ingeschreven!
 • stap 6: Nieuw lid? Download alvast de Twizzit app

Kan ik tegelijk inschrijven voor gym en dans? 
Dit kan zeker. Vanaf nu is er één inschrijvingsformulier voor de hele club. De kortingen zijn vanaf nu ook van toepassing op beide afdelingen.

Kan ik eerst een proefles volgen? 
Voor de dans- en gymlessen kan er een gratis proefles gevolgd worden in de eerste lesweek van september. Nadien is inschrijven verplicht. Bij de danslessen zijn de plaatsen beperkt tot 20 dansers per groep.
Kan ik mij zomaar uitschrijven?
Uitschrijven kan uitsluitend kosteloos indien dit uiterlijk tegen 30 september gebeurt. Nadien zal het inschrijvingsgeld niet meer worden teruggestort (tenzij langdurig ziek, zie reglement).
DANS: Mijn kind is ouder dan 12 jaar en wordt op niveau verdeeld. Welk niveau moet ik aanvinken?
De dansers die komen van een jeugdgroep stromen door naar een A/A+ niveau.
De dansers die reeds in een niveaugroep zaten, krijgen van hun docent te horen voor welke groep ze in aanmerking komen.  Je mag alle stijlen binnen jouw niveau kiezen. Indien we merken dat je toch niet op jouw plek zit bij de start van het schooljaar, kan de docent jou nog steeds van groep veranderen. Dit wordt steeds in overleg met de dansdocent en het dagelijks bestuur gedaan!
GYM: Welk niveau moet ik aanvinken?
De huidige leden kregen op het einde van het schooljaar een diploma mee met hierop de groepen waarvoor je jou kan en mag inschrijven. Nieuwe leden schrijven best in op leeftijd. Tijdens de eerste lessen kan beslist worden door de trainers of je in de juiste groep zit of een niveautje hoger mag.
Mijn zoon of dochter kan geen les volgen in de groep dat hij/ zij wil. Kan mijn kind naar een volgende groep? Worden er uitzonderingen gemaakt?
Nee, wij werken met een indelingssysteem volgens leeftijden t.e.m. het 6de leerjaar en nadien met niveaugroepen. Dit systeem hanteren we om de best mogelijk opleiding te bieden aan de kinderen. Binnen leeftijdsgroepen wordt er zo veel mogelijk gedifferentieerd lesgegeven. Nadien kiezen wij voor uw kind de groep waarin hij/zij het beste thuishoort. Op die manier kunnen we werken in de zone van ‘de naaste ontwikkeling’ om zo de meest optimale groei na te streven.
Wij kunnen geen rekening houden met vriendjes en andere hobby’s. Indien we een uitzondering toestaan voor 1 leerling, moeten we dit voor verschillende leerlingen doen. Op die manier wordt het ‘een soepje’ en wijken we af van ons indelingssysteem. Hopelijk kan u begrijpen dat we deze beslissing nemen in functie van het streven naar de meest kwaliteitsvolle opleiding en het correct naleven van vooraf bepaalde regels en afspraken. Goede afspraken maken immers goede vrienden. Indien je hierover vragen hebt, mag je ons hiervoor zeker contacteren.
Heb ik recht op een korting?
  • 5% korting op het totaalbedrag bij het volgen van meerdere groepen/ stijlen.
   NIEUW Deze korting geldt zowel voor onze afdeling gym als voor dans.
  • 5% korting indien er meerdere leden van het gezin lessen volgen bij Dance-Inn. Bij de inschrijving van(af) het 2de lid, heb je recht op deze korting. (Aanduiden bij beide inschrijvingen)
Mag iedereen inschrijven voor acro of de springploeg*? 
Nee, dit is uitsluitend mogelijk indien je voor deze groep geselecteerd bent. Een goede basis en vormspanning zijn nodig.
Ben je nieuw en wil je graag geselecteerd worden? Vraag advies aan de afdelingsverantwoordelijke gym Annelies.

* NIEUW Springploeg? Wat is dat??? De springploeg is een groep gevorderde gymnasten zowel mini’s als maxi’s die zich tijdens deze les zullen toeleggen op het verbeteren van hun vaardigheden op de lange mat en air track, alsook trampoline (enkel en dubbele mini). Er wordt gewerkt aan complexe sprongen en aan reeksen. Een les duurt 1u30.

Opgelet: de groepen overlappen een half uurtje. Indien je acro en springploeg wil volgen, selecteer je COMBO in jouw inschrijvingsformulier. (Je betaalt dan ook een comboprijs). 

Is er een uniform voor dans/ gym?
Voor beide afdelingen is er een verplicht uniform. Dit kan je aanschaffen op de pasdagen en via de online webshop op Twizzit.
Bij de start van het schooljaar ontvangen jullie een overzicht van het nodige uniform.
Kan ik een tweedehands uniform kopen of verkopen? 
Voor tweedehands uniformen werken we met een Facebookgroep. Deze dient om jullie gemakkelijk met elkaar in contact te brengen voor de tweedehandsverkoop van de uniformen. Je kan jouw tweedehands pakje verkopen aan een andere ouder, zonder tussenkomst van de club. Je post een foto van de staat van het stuk en bepaalt zelf jouw prijs. Je regelt onderling te betaling en overdracht.

Faceboekgroep Gym:

Faceboekgroep Dans:
Mag ik als toeschouwer kijken naar de turn- of danslessen? 
Nee, er zijn geen toeschouwers toegelaten tijdens de lessen. Wij organiseren twee keer op het jaar een demoweek waar je als ouder naar jouw kind kan komen kijken tijdens de les.
Heb je nog vragen omtrent jouw inschrijving? 
Stuur een berichtje via Twizzit of bel naar 0476 90 88 53. We helpen graag verder!