• Dance In(n) coronatijden

  Hallo iedereen,

  Wij merken dat er velen ongerust zijn omtrent de verdere lessen en de voorstelling. Graag laten wij jullie weten dat we achter de schermen regelmatig overleg plegen en diverse scenario’s in het achterhoofd houden.

  Voorlopig blijven onze beslissingen ongewijzigd en wachten we het advies af van de overheid. Uiteraard stellen wij de gezondheid van alle dansers voorop. Wij houden jullie via al onze kanalen op de hoogte over mogelijke afgelastingen. Wij hopen dat jullie begrip hebben voor de situatie in deze ongewone tijden. Tegen de paasvakantie hopen wij knopen te kunnen doorhakken in het kader van de voorstelling en jullie tijdig te kunnen informeren.

  Wij roepen onze dansers op om te blijven bewegen en dansen. Hopelijk hebben jullie onze Google Drive al uitvoerig gebruikt. Blijf deze volgen, want we posten regelmatig nieuwe filmpjes.
  Wij vinden het hartverwarmend om jullie bezig te zien in jullie instagram verhalen. Vergeet ons niet te taggen @danceinn_vzw!

  Sinds vorige week hebben we ook een Tik Tok account! Elke dag is een van onze dansers de eigenaar van ons account. Neem snel een kijkje en ontdek de leuke dansfilmpjes. Wil jij graag ook meedoen? Stuur ons gerust een berichtje.

  Share the love of dance! 

  Zorg goed voor jezelf en elkaar!
  We love you all!

  Dance-Inn vzw