Indien wij komend schooljaar genoodzaakt zijn de live lessen opnieuw af te gelasten, zullen wij een deel van het lidgeld terugbetalen o.b.v. het aantal geannuleerde lessen. Deze terugbetaling zal op het einde van het semester/ dansjaar plaatsvinden. Op die manier kunnen we voor iedereen het correcte bedrag berekenen.

DANSLESSEN

We zullen online zoomlessen aanbieden. Deze zullen steeds doorgaan op het reguliere uur. De lessen worden iets ingekort nl. 1 uur (vanaf jeugdlessen) en 40 minuten (kinderdans, prédans, kidslessen, G-dans), dit is meer haalbaar. Op die manier blijven we toch met elkaar in contact en blijven we in vorm!

Concreet wil dit zeggen dat we 20% op het bedrag (lesgeld) per les zullen terugbetalen indien we genoodzaakt zijn als dansschool de lessen af te gelasten. We delen het totale lesgeld door het aantal lessen per jaar (33 danslessen). Voor de zoomlessen betaal je dan nog 80% van dit lesgeld per les en geven we 20% korting! Op het einde van een semester of dansjaar, afhankelijk van de periode, zullen we de berekening maken en een terugbetaling doen.

GYMLESSEN

Voor onze gymlessen is er een ander coronabeleid. Daar kunnen we immers geen zoomlessen aanbieden. Wij zullen een deel van het lidgeld terugbetalen o.b.v. het aantal geannuleerde lessen. We delen het totale lesgeld door het aantal lessen per jaar (33 trainingen) en betalen dit bedrag per geannuleerde les terug. Voorbeeld: 5 geannuleerde lessen –> lesgeld gedeeld door 33 x 5 lessen = terugbetaalde bedrag. We zullen wel een drive ter beschikking stellen met leuke filmpjes en oefeningen van onze trainers om thuis te oefenen.

Opgelet, indien jij zelf niet aanwezig kan zijn in een les door aanraking met Corona of door verplichte quarantaine in jouw regio van woonplaats, is er geen recht op terugbetaling. De terugbetaling geldt enkel indien wij als club onze live lessen niet kunnen laten doorgaan.

Uiteraard is het correct betalen van jouw inschrijvingsgeld vooraf verplicht. Vandaar onze oproep om jouw betaling in orde te maken, indien je dit nog niet deed, en niet te wachten met inschrijven indien je nog twijfelt.